Снимка: БулфотоВ момента Левски прилича на малко дете, което доскоро са го дундуркали“

...
Снимка: БулфотоВ момента Левски прилича на малко дете, което доскоро са го дундуркали“
Коментари Харесай

Павел Колев: Всеки, който е имал възможност, е дундуркал Левски

Снимка: Булфото

В момента Левски прилича на малко дете, което до неотдавна са го „ дундуркали “ и носили на ръце. Всеки, който е имал опция, е " дундуркал " Левски през годините.

С тези думи изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев в изявление пред bTV дефинира актуалната обстановката в клуба, който от няколко месеца е на прага на банкрут, написа Sportal.bg.

" Разкриването на заема? Както самият господин Папазов означи, това е било персонално негово решение. Лично негово решение беше дали да бъде разгласен източникът на този заем. Той самият пристигна и предложи това нещо да се случи в границите на 10 дни, защото бяха поели ангажимент пред футболистите в съблекалнята до избрана дата да съумеят да им изплатят по една заплата. Говоря за новите притежатели. Не разполагахме с нужните средства в този миг, те пристигнаха от този кратковременен заем. Вече бяхме в напреднали договаряния с белгийски клуб за Иван Горанов и знаехме, че ще има приходи от прехвърлянето и че ще имаме средства да покрием заема. Не сме молили Константин Папазов, това си е негово решение. Разбира се, събрахме се, обсъдихме го и взехме решение да го създадем.

Не сме се събирали особено, с цел да отговорим на почитателите, само че бяхме длъжни да уважим всички въпроси, които бяха зададе от вас медиите. Получихме серия от въпроси във " Facebook ", те бяха ретранслирани от медиите. Не считаме, че има въпроси, които не заслужават почитание, като се изключи тези на персонална основа, преценихме да отговорим на множеството от тях. Иначе остават неясноти, които могат да разколебаят последователите на Левски, които сега съвсем напълно поддържат живота на клуба. На процедура това са главно въпроси на Любомир Костадинов.

Кой е Любомир Костадинов и за какво би трябвало да отговаряме на неговите въпроси? Това по принцип е добър въпрос. Преценихме, че е добре да отговорим на някои въпроси, защото те хвърлят сянка и основават подозрение за метода, по който се е управлявал клубът в последните месеци, даже години. Ние нямаме място, където да нямаме отговори и е добре да ги дадем на хората, тъй като другояче се основава вакуум, който ще роди спекулации. До колкото аз имам информация господин Костадинов е водач на фенските фракции.

Дали заемът от Тити Папазов е от компанията му със Стойне Манолов? Не, компанията си е еднолично на господин Папазов, най-малко до колкото аз имам информация, а и от регистрацията в Търговския указател. А и самият господин Папазов ни сподели това, когато обсъждахме дали да пристъпим към тази интервенция. Дали Папазов е споделил, че е трябвало да излъже колегата си? Това нямам визия, би трябвало да го попитате него какво е имал поради. Нямам концепция в действителност. Знам, че договорът за заем е с неговата компания. Всичко е законно и транспарантно.

Не намирам връзка сред въпроса на Костадинов и загубата от Царско село. За страдание Левски не отговоря на упованията спортно-технически на всички, които обичат този клуб. Това има своите справедливи аргументи. Всеки, който е гледал мача, знае, че имахме действителни шансове да изравним. Късметът ни изневери за жалост.

Всеки, който е имал опция, е дундуркал Левски през годините. За страдание, това е довело до обстановка, в която клубът занапред би трябвало да развива имунна система, тъй че да се оправи в естествена среда, каквато би трябвало да е налична за всеки футболен клуб. В това отношение Левски има голям капацитет, просто би трябвало да го употребява. Кой е правил дундуркането ли? Най-вероятно е ясно кой го е правил. Според мен по-големият въпрос е дали Левски ще се научи да върви самичък и да се самоиздържа ", сподели Колев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР